Direct contact

Zit sta werkplekken te koop voor een gezonde werkhouding

Zit sta werkplekken zijn ideaal om op kantoor in beweging te blijven. Door zitten en staan af te wisselen, blijft uw lichaam in beweging en presteert u beter. Waarom? Omdat uw lichaam meer energie verbruikt en de productiviteit in uw werk toeneemt wanneer u staand werkt. Echter, is het niet altijd makkelijk om uw werkplek aan te passen naar een zit sta bureau. Voor dit probleem bieden wij diverse oplossingen. Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie.

Bel: 0736219022Contactformulier

Duo zit sta werkplekken

Wij verkopen diverse zit sta werkplekken. Handmatig of elektrisch verstelbaar, ook in duo opstelling. De werkplekken worden uitgevoerd met elektrisch in hoogte verstelbare poten. Door middel van een display met hoog-laag bediening die is weggewerkt in het werkblad kan de tafel worden bediend. Voor de duidelijkheid, het zijn geen stapelbare tafels maar heuse zit sta werkplekken om samen op een gezonde manier aan te werken.

Elektrische zit sta werkplekken zien we steeds vaker in een zakelijke omgeving. Met één druk op de knop stelt u de gewenste hoogte van uw bureaublad in en kunt u aan de slag. Beter voor uw lichaamshouding en beter voor uw concentratie. Dat komt door de flexibiliteit en afwisseling die bij een zit sta bureau komt kijken. Het belangrijkste is om te variëren van positie en om uiteraard te blijven bewegen. Duur? Zeker niet, want er zijn verschillende opties. Ook een goedkoop zit sta bureau kunnen wij realiseren.

Een goedkoop zit sta bureau doet niet onder voor andere modellen. Het kan zijn dat deze gemaakt is van ander materiaal, maar daarom zeker niet minder goed. U heeft dus geen excuus meer om een slechte lichaamshouding aan te nemen, want wij hebben zit sta werkplekken voor vrijwel elk budget. Natuurlijk is het een kleine investering, maar wel een die zeer verstandig is.

Zit sta vergadertafel

Bestaat uw dag uit veel overleggen en wilt u een gezondere houding aannemen? Speciaal voor deze momenten hebben wij geen gewone zitsta tafel, maar een zit sta vergadertafel met een groot blad te koop. Vergaderen wordt niet alleen leuker, maar is met een zit sta vergadertafel ook nog beter voor uw lichaamshouding.

Verder op onze website kunt u een aantal zit sta werkplekken en vergadertafels bekijken. Van onze eigen huislijn of van een merk zoals Lande, bijvoorbeeld de Buggy Step. Dit is een statafel waaraan staand besprekingen kunnen worden gevoerd. De Lande Buggy Step kan ook worden ingezet als flexwerkplek of laptopwerkplek. Doordat de tafel op stahoogte staat zorgt het voor afwisseling voor het lichaam. Ook op die manier kunt u zittend en staand werken met elkaar afwisselen.

Iedereen is gebaat bij een gezonde werkhouding, zowel werkgever als werknemer. Voor de werknemer betekent dit comfortabel werken met minder kans op rug-, nek- of schouderklachten. Voor de werkgever heeft het kopen van zit sta werkplekken als voordeel dat de kans op ziekteverzuim minder wordt. Voldoende redenen om eens na te denken over de aanschaf van een zit sta bureau of vergadertafel. Wilt u eens sparren met een specialist over uw huidige werkplekken? Maak dan een afspraak. Wij geven u graag advies.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen