Direct contact

DeBerenn

DeBerenn

Terug

Atelier de berenn

De collectie zitplaatsen van atelierdeberenn beantwoord op comfortabele wijze aan de grote vraag van allerlei opdrachtprojecten door verschillende oplossingen aan te bieden die worden gekenmerkt door innovatief comfort, ergonomie, gezondheid, ontwerp en materialen.
Aan de behoefte aan zitplaatsen in kantoorruimten kan met het brede aanbod gemakkelijk worden voldaan. Het is de perfecte oplossing voor kantoorruimten, hotels, ziekenhuizen of loungegedeelten. Er worden zelfs zitplaatsen voor thuis aangeboden.

De door atelierdeberenn geproduceerde stoelen en banken verschillen veel van elkaar. Esthetica, schoonheid, weerstand en veelzijdigheid in gebruik zijn de adjectieven die onze collectie zitplaatsen beter beschrijven, waarbij kwaliteit en functionaliteit de eerste stappen zijn van ons productontwerp. De productfamilies maken individuele interieurconcepten mogelijk die bijdragen tot de bedrijfsidentiteit van een onderneming.
Innovatieve ontwerpen en kwaliteit maken van atelierdeberenn een gerenommeerde en betrouwbare partner voor al diegenen die bij de planning van kantoor- en objectinrichting zijn betrokken.
Onze producten zijn zo ontworpen dat deze kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van de klant. Zelfs in geval van omvangrijke orders zijn wij in staat om snel en efficiƫnt speciale oplossingen te ontwikkelen en te implementeren.
DeBerenn
Contact opnemen
DeBerenn Product