Direct contact

Huislijn Kantoormeubelen Den Bosch

Huislijn Kantoormeubelen Den Bosch

Terug

Kantoormeubelen Den Bosch WKS heeft een eigen huislijn kantoormeubelen. Dit kantoormeubilair heeft een goede prijs kwaliteitsverhouding en zijn snel leverbaar!

Huislijn Kantoormeubelen Den Bosch

Kantoormeubelen koopt u meestal niet zomaar ongezien via het internet, wel als u al een kantoormeubellijn heeft gekozen.
Ook kunnen wij ons voorstellen als u tijdelijk kantoormeubilair nodig heeft of gewoon al weet wat u nodig heeft dat u wel online uw kantoormeubelen koopt.

Kantoormeubelen Den Bosch van Huislijn is onze eigen kantoormeubel lijn die u een uitgebreid assortiment bied aan keuze mogelijkheden voor de inrichting van uw kantoor.

De WKS huislijn kantoormeubelen zijn te verdelen in 6 verschillende categorieën : huislijn Basic, huislijn Carré, huislijn Plus, huislijn Wood, huislijn Visit, huislijn Seats.

Huislijn Basic:
Een functionele en praktische kantoormeubellijn met een zeer breed assortiment in bladvormen. Hiermee kunnen alle denkbare opstellingen gecreëerd worden, passend in ieder kantoor, ergonomisch verantwoord en efficiënt. Mooi in eenvoud, uit voorraad leverbaar.

Huislijn Carré:
Staat voor rechte vormen, terug naar de basis met een zeer praktisch assortiment in bladafmetingen. Hiermee kunnen werkplekken zeer gemakkelijk en éénvoudig samengesteld worden. Functionele en herkenbare vormgeving zorgt voor een uniforme uitstraling. Design in eenvoud, uit voorraad leverbaar.

Huislijn Plus:
Combineert werkcomfort met eigentijdse vormgeving met een zeer ruim assortiment in bladafmetingen. Het modulaire programma biedt voor elke vraag een oplossing waardoor de werkplekken zeer gemakkelijk en eenvoudig samengesteld worden. HuislijnPlus biedt kwaliteit en uitstraling. Design in duurzaamheid en uit voorraad leverbaar.

Huislijn Wood
Een compleet programma aan balies en kasten, zorgvuldig samengesteld uit verschillende materialen en vormen die een perfecte combinatie bieden tussen design en functionaliteit. Een brede keuze waarmee de individuele huisstijl van de organisatie behouden blijft.

Huislijn Visit
Beschikt over een kwalitatief hoogstaande lijn representatiemeubilair. Alle fauteuils worden afgewerkt met 100% rundleder.
Eigentijds van vorm gecombineerd met een perfect gebruik van materiaal. Ideaal voor de inrichting van uw representatieve ruimte, een ontmoeting op niveau.

Huislijn Seats
Biedt een compleet programma aan bureaustoelen en bezoekersstoelen met een eigentijds design. Er is een ruimte keuze in kleuren en de stoffen zijn slijtvast en brandwerend. Uiteraard voldoen alle stoelen aan de huidige ARBO normen. Diverse modellen uit voorraad leverbaar.

In onze showroom Utrecht, Purmerend en Den Bosch hebben wij kantoormeubelen staan en kunnen wij u adviseren over aanschaf van uw kantoormeubelen.
Maar ook bij u op locatie kunnen wij u adviseren over welke kantoormeubelen u wilt aanschaffen. Het intekenen van deze ruimte kunnen wij ook voor u realiseren.

 

Huislijn Kantoormeubelen Den Bosch
Contact opnemen
Huislijn Kantoormeubelen Den Bosch Product

Een greep uit onze merken

Contact opnemen