Direct contact

Referenties

Onze klanten maken het verschil. De kantoorinrichting die wij leveren moet aansluiten bij de wensen van het project. Dat lukt gelukkig eigenlijk altijd, vraag het aan onze klanten. Die vertellen u graag hoe we werken en wat we allemaal kunnen!

Gemeente Beuningen

Gemeente Beuningen wilde graag een ontmoetingsruimte creëren voor een kort gesprek of een samenzijn met collega’s.

Locatie: Beuningen

Toelichting:  Met de rustige kleuren en de speelse akoestische panelen / tussenschermen met bomen is het een lichte, rustige en gemoedelijke ruimte geworden. De beige stoelen, banken en hippe industriële tafels en lampen komen uit onze Huislijn collectie. Ook is er gedacht aan een stukje duurzaamheid, zo zijn de grijze en groene stoelen van De Vorm gemaakt van gerecyclede petflessen! Tevens zijn de lange gordijnen ook door ons verzorgd.

Frank van Lent Makelaar

Locatie: Geffen

Toelichting: De exclusieve management-lijn van het Italiaanse Officity, strak en puur design. Mooie strakke Directiebureaus X8 in hoekopstelling geleverd met vast ladenblok onder het korte gedeelte. Samen met de bijpassende kabinetkasten vormt het een geheel.

Alpha Group

Voor Alpha Group is er een ontwerp gemaakt en hebben we de ideeën uitgewerkt in 3D tekeningen. 12 nieuwe duo werkplekken zijn er geplaatst met 24 bureaustoelen, ladeblokken en opbergruimtes.

Locatie: Waalwijk

Toelichting: Elektrisch verstelbare zit-sta duo werkplekken met akoestische scheidingspanelen van onze eigen huislijn met daaronder verrijdbare ladeblokken. Achter de bureaus is de nieuwste bureaustoel van Haworth, de Haworth Fern geplaatst. Naast de bureaus zijn er Slide en Go kasten met luxe melanine ombouw en akoestische geruisloos sluitende deurpanelen geplaatst.

VM Engineering

Stilte werkplek gecreerd d.m.v. scheidingswanden bedrukt met een mooie technische tekening van VM Engineering.

Locatie
Rosmalen

Toelichting

Deze scheidingswanden zijn bedrukt met een technische tekening. Uiteraard kunnen de scheidingswanden bedrukt worden in uw huisstijl pms kleur of een mooie foto of tekening.

Brabant Advies

Kantoorinrichting: Vergaderruimte en ontmoetingsruimte ingericht met lederen stoelen en vergadertafels

Locatie
‘s-Hertogenbosch

Toelichting
Een ontmoetingsruimte ingericht met een mooie antieke tafel en de lederen Salsa stoelen van Swan in diverse kleuren, aangevuld met hanglampen van Arpa Light. De vergaderruimte is ingericht met een ovale vergadertafel en de lederen Milano stoelen van Swan Products.

Darco Pack

Werkplekken, hoge en lage vergaderopstelling en de sfeerverlichting geplaatst.

Locatie
Hardinxveld-Giessendam

Toelichting
Nieuwe werkplekken geplaatst, allemaal duo bureaus met akoestische tussenwanden. Bij het bureau staan bureaustoelen van Interstuhl en is er werkplekverlichting van Waldmann geplaatst. Er zijn 2 vergaderopstellingen gecreëerd één hoge opstelling met krukken en één lage vergadertafel met stoelen van De Vorm.

Volker Wessels Integraal

Werkplekken, vergaderstoelen en sfeerverlichting geleverd.

Locatie
Vianen

Toelichting
Hier hebben wij de combinatie tussen bestaande meubelen (en wandafwerking) en nieuw meubilair gemaakt.

SOA People

Voor deze klant hebben we de gehele verdieping ingericht met nieuwe werkplekken (incl. kabelmanagement), bureaustoelen en opbergruimtes.

Locatie
Nieuwegein

Toelichting
45 werkplekken gerealiseerd door het plaatsen van enkele en dubbele bureaus. Alle bureaus zijn slinger verstelbaar met daartussen akoestische wanden. Achter de bureaus staan Comforto 62 (bureaustoelen) van Haworth. Ook hebben we de kabelmanagement en opbergruimtes geplaatst.

Kwadraat Bouw BV.

Jong en fris bedrijf die een stoere uitstaling verdienen. Vergaderen, opbergplaats en lounge werd toegepast in één ruimte.

Locatie

Leerdam

Toelichting

Er is een bureauopstelling met vergaderaanbouw geplaatst, met twee mooie stoelen van Interstuhl aan de opstelling. Door de diverse kleurstellingen is de uitstraling fris! De loungestoelen achterin de ruimte bieden plaatst aan bezoekers en zorgen voor de juiste uitstraling voor een kort gesprek.

Stichting Hivos

Een mooie opdracht voor stichting Hivos, hier nemen ze duurzaamheid en milieuvriendelijkheid erg serieus en hebben we daarbij passende producten uitgezocht.

Locatie

Den Haag

Toelichting

Een mooie opdracht in Den Haag. Vergadertafel die gemaakt is van afvalhout, hoge kwaliteit afgewerkt met de meest milieuvriendelijke materialen. Om de tafel komen comfortabele stoelen met een zitkuip van gerecyclede petflessen.

 

 

Petra van Kessel Vastgoed BV.

Voor deze klant zijn we gestart met tekenwerk en we hebben de ideeën uitgewerkt in 3D tekeningen. Daarna is alles gerealiseerd exact volgens het ontwerp.

Locatie
Geldermalsen

Toelichting
De wanden, vloer en overige werkzaamheden zijn afgestemd op het meubilair. Er is gekozen in dit kantoor voor drie ruimtes. (kantoor – vergader en ontvangst ) WKS heeft alles gerealiseerd en ingericht.

 

Contimeta

Bij contimeta hebben wij een vergaderoplossing en barinrichting gerealiseerd. Het gekozen meubilair past bij de uitstraling van het bedrijf en staan prachtig in de ruimte.

Locatie
Utrecht

Toelichting
Meubilair met een luxe uitstraling dat de goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft. De vergaderstoelen sluiten aan bij de krukken die bij de bar geplaatst zijn. Zo is de ruimte één geheel en kan de vergaderoplossing zijn werk doen.

Stichting Inlichtingenbureau

De gehele verdieping van Stichting Inlichtingenbureau is door ons ontworpen en ingericht. Hierbij is er gedacht aan ergonomisch werken in een prettige werkomgeving.

Locatie
Utrecht

Toelichting
In deze ruimte is er goede harmonie tussen (zit/sta) werkplekken, lounge elementen en sfeerelementen zoals planten, roomdividers en verlichting.

Hittech Multin

Na een ontwerp van de architect is samen met de klant deze ontvangstruimte ingericht. De combinatie van duurzaam meubilair en de sfeerverlichting komen goed tot zijn recht in deze mooie ruimte.

Locatie
Delft

Toelichting
Nadat de architect het ontwerp en sfeerplaatje gemaakt had is de klant in contact gekomen met ons. Zo zijn we meubilair gaan uitzoeken dat binnen de gekozen stijl paste en dat over de juiste prijs/kwaliteitsverhouding beschikt.

Sun Test Systems

WKS Kantoorinrichting heeft Sun Test Systems in Weesp ingericht.

Locatie
Weesp

Toelichting
Na de kennismaking en inventarisatie met deze klant werd duidelijk dat er een strak plan moest komen. Over alle punten is nagedacht. Uiteindelijk een set als demo opstelling op locatie opgebouwd om de klant te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Samen met de architect keuzes gemaakt en alles binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Achteraf de nodige nazorg aan de medewerkers gegeven over het meubilair ( vooral de bureaustoel ).

To Interface

Een ontwerp met goed advies heeft dit kantoor geholpen naar een hoog niveau. Prachtige stijl, duurzaam en verantwoord meubilair gebruikt. Een plek waar je als flexwerker en vaste medewerker helemaal thuis bent.

Locatie
Vianen

Toelichting
Een snel verstelbare werkplek met slinger gecombineerd met een goede bureaustoel. Daarnaast is er gewerkt met veel planten, een hoge bank voor de akoestiek en hoge tafels voor een kop koffie of een kort overleg. De afgesloten ruimte is bedoeld voor de langere vergaderingen op comfortabele stoelen.

Hermonde

Op deze prachtige locatie heeft Hermonde een opleiding en training-centrum. Even weg uit de drukte, midden in een prachtig bos.

Locatie
Bennekom

Toelichting
Meubilair dat flexibel ingezet kon worden, dat was de wens en het uitgangspunt. Verschillende ruimtes ingericht met flip – top verrijdbare tafels en comfortabele stapelbare vergaderstoelen.

Ecco

Complete werkplekken bij Ecco.

Locatie
Nieuwegein

Toelichting
Een assortiment gekozen dat snel leverbaar is. Producten die we op voorraad hebben zodat er bij nieuwe meubilair opnieuw snel geleverd kan worden.

Brainbridge

Brainbridge is een prachtig bedrijf op een hele mooie plek in Antwerpen. Uitzicht over de stad, waar in het ontwerp van dit pand ook rekening mee is gehouden. De bovenste verdieping is volledig gerenoveerd naar de wensen van dit bedrijf, tot in de puntjes kloppende details.

Locatie
Antwerpen

Toelichting
Alles wat los staat aan meubilair bij Brainbridge is door WKS kantoorinrichting geleverd. Het ontvangst meubilair, alle vergaderkamers, de kantine, break – out – rooms, bureaustoelen en de werkplekken met persoonlijke opbergmogelijkheden.

Blix advocaten

Dit project is gerealiseerd samen met een interieur architect / specialist die graag met ons samen werkt. De klant uit Amsterdam heeft mooi meubilair gekocht bij ons.

Locatie
Amsterdam

Toelichting
Hier zijn de vergaderkamers opnieuw ingericht met stijlvolle tafels, stoelen lampen en planten. De werkplekken en akoestische schuifdeurkasten zijn ook naar tevredenheid van de klant door ons geïnstalleerd.

BKWI

WKS Kantoorinrichting heeft bij BKWI alle medewerkers voorzien van een Zit – sta werkplek met een goede bureaustoel en sta hulp. Daarnaast ook de directiekamer ingericht en akoestische banken en belstoelen geplaatst.

Locatie
Utrecht

Toelichting
Op basis een simpele vraag voor het leveren van een zit sta bureau uitgekomen op een totaalproject. Door de fijne manier van werken, het inhuizen en monteren en zelfs het ophalen van het oude meubilair is BKWI een erg tevreden klant.

Bel Leerdammer b.v.

WKS Kantoorinrichting heeft voor Bel Leerdammer afdeling R&D het volledige kantoor plus alle vergaderruimtes ingericht. Het ontwerp is gemaakt door een interieurarchitect.

Locatie
Schoonrewoerd

Toelichting
Op basis van een interieur plan hebben we samen met de klant de juiste invulling gegeven. Veel kleur gebruikt, goede individueel instelbare werkplekken en mooie kasten voor een creatieve werkomgeving.

Financial Lease

WKS Kantoorinrichting heeft voor Financial Lease het ontwerp van de volledige kantoorinrichting gemaakt en gerealiseerd.

Locatie
Nieuwegein

Toelichting
Vanuit een lege ruimte gestart met ontwerpen, de kleuren bepaald, de kwaliteit is hoogwaardig en voor een lange termijn gekozen en passend bij dit bedrijf.

Van Wijngaarden Marine Services B.V.

WKS Kantoorinrichting heeft voor van Wijngaarden het ontwerp van de volledige kantoorinrichting gemaakt en gerealiseerd.

Locatie
Hardinxveld-Giessendam – Nieuwbouw kantoor ca. 650 m2

Toelichting
Voor de maritime dienstverlener van Wijngaarden Marine Services b.v. is een representatief kantoor ontworpen in Hardinxveld-Giessendam. Ingericht met kwalitatief en hoogwaardig meubilair, voornamelijk Nederlands geproduceerd. Het kantoor zal een opvallende verschijning worden langs de Rivierdijk in Boven Hardinxveld.

Contact opnemen

Wie meer ziet, maakt minder fouten...