Direct contact

U wilt uw vergaderruimte modern inrichten? Wij geven u graag advies

Een goed ingerichte en moderne vergaderruimte bestaat uit diverse onderdelen en is afhankelijk van het gebruik. Denk aan verlichting, apparatuur en vergadermeubilair. Voor u begint met het uitkiezen van meubilair dient u goed na te denken over de gewenste audiovisuele apparatuur. Met welke apparaten gaat u werken en wat voor scherm gaat u gebruiken? We zien de laatste tijd vaak dat er een beeldscherm in één van de muren van de vergaderruimte wordt geplaatst, maar er zijn natuurlijk nog vele andere mogelijkheden.

Bel: 0736219022Contactformulier

Uw vergaderruimte modern inrichten

De meeste mensen denken bij een vergaderruimte direct aan een lange tafel met stoelen en een beamer. Dit is echter de meest traditionele versie van een formele vergaderkamer. De tijd dat een vergaderruimte een vierkant, saai hok was waar niet meer in stond dan een simpele tafel en wat stoelen ligt achter ons. Er is zoveel meer mogelijk. Ten eerste kunnen formele vergaderkamers modern gemaakt worden door verrassende elementen. Denk aan een vergadertafel die niet lang is, maar ovaal met kleurrijke stoelen van bijvoorbeeld het topmerk Swan More of DeBerenn Jay.

Bij het inrichten van een vergaderruimte is de vergadertafel met stoelen het belangrijkste onderdeel. Dat lijkt een inkoppertje, maar toch is het een aanschaf waar u wel degelijk goed over na moet denken. De tafel staat vaak centraal opgesteld én neemt hoogstwaarschijnlijk ook de meeste ruimte in. Stoelen zijn niet minder belangrijk, want veel vergaderingen duren lang en dat vergt behoorlijk wat van uw zitvlak. Een comfortabele vergaderstoel is dan ook een must om een vergadering prettig door te komen.

Wilkhahn Graph, een stijlvolle vergadertafel met stoelen

In de meeste gevallen wordt bij het inrichten van een vergaderruimte gekozen voor een complete inrichting. Hiermee bedoelen wij een vergadertafel met bijpassende stoelen. Wordt er vaak vergaderd op hoog niveau? Dan is de Wilkhahn Graph een stijlvolle vergadertafel. Een model dat past in directiekamers en vergaderruimtes. De vergadertafel is helemaal af in combinatie met de vergaderstoel die bij de serie Graph hoort. Niet modern, maar klassiek.

Liever een moderne vergaderruimte? Dan bieden onder meer de merken Lande en Interstuhl volop keuze. De meest moderne manier van vergaderen is wel zitten op de Interstuhl UPis1 kruk. Makkelijk verplaatsbaar en zo kan elk deel van de vergaderruimte optimaal worden benut.

Drinkwaterautomaat in uw nieuwe vergaderruimte inrichting

Een vergadering boeiend houden is belangrijk voor iedereen, want niemand houdt van vergaderingen die langer duren dan noodzakelijk. Een moderne vergaderomgeving draagt bij aan een prettig overleg. Zorg ook voor een drinkwaterautomaat, want waar gepraat wordt kan men een droge keel verwachten. Deze mag niet ontbreken in uw nieuwe inrichting. Las bijvoorbeeld ook pauzes in tijdens lange vergaderingen, zodat iedereen weer nieuwe energie kan opdoen.

Natuurlijk hoeft u niet alles in één keer te veranderen, maar ga aan de slag en kijk wat voor uw bedrijf werkt. Met de genoemde aandachtspunten verlopen de vergaderingen in ieder geval efficiënter en energieker. Wij zorgen graag voor het inrichten van een leuke vergaderruimte. Wilt u meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak met een van onze adviseurs.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen