Direct contact

Wij leveren kantoormeubelen van hoogwaardige kwaliteit in Tilburg

Bedrijven die in Tilburg zijn gevestigd, kunnen bij ons hun kantoormeubelen kopen. Waarom? Onze producten, prijzen, kwaliteit en uitstraling zijn perfect in balans, zodat u altijd het beste koopt voor uw kantoorinrichting. Bovendien luisteren wij echt naar uw wensen. Wij bieden u kantoormeubelen uit onze eigen huislijn, maar leveren ook bekende merken. Waarmee kunnen wij u helpen? Neemt u eens contact met ons op als u topkwaliteit kantoormeubelen wenst. Wij kunnen u zeker van dienst zijn.

Bel: 0736219022Contactformulier

Kantoormeubelen voor uw kantoor in Tilburg

Op onze site vindt u een scala aan kantoormeubelen waar wij trots op zijn. Deze kwalitatief hoogwaardige meubelen zullen perfect staan bij uw kantoorinrichting. Van banken tot fauteuils en van directiemeubilair tot duo werkplekken, u kunt alles bestellen op 1 plek. Naast losse kantoormeubelen, kunnen wij ook een totale kantoorinrichting verzorgen. Van bijvoorbeeld accessoires tot akoestische oplossingen voor uw kantoor in Tilburg.

Op kantoren zien wij de vraag naar akoestische kantoormeubelen toenemen. Tegenwoordig zijn de meeste kantoorruimten open en daardoor is er meer geluidsoverlast. Dit kan concentratieproblemen veroorzaken, maar ook vermoeidheid of hoofdpijn. Bovendien is geluidsoverlast slecht voor iemands humeur. Stel, dat u steeds weer wordt gestoord in uw werk doordat het geluidsniveau van collega’s op uw werkplek te hoog is of dat u zich extra moet inspannen om een telefoongesprek te voeren, dan kan dit irritatie veroorzaken. Kantoormeubelen van goede kwaliteit en gemaakte van akoestische materialen kunnen geluidsoverlast verminderen.

Duurzame kantoormeubelen kopen

Er is echter nog een andere reden om te kiezen voor goede kantoormeubelen voor uw kantoor in Tilburg. Dit heeft betrekking op de duurzaamheid. Duurzame kantoormeubelen gaan nu eenmaal langer mee en daardoor bespaart u geld. Wij werken samen met verschillende fabrikanten voor het produceren van duurzaam kantoormeubilair. Deze fabrikanten nemen de verantwoordelijkheid door het efficiënte gebruik van duurzame grondstoffen en verantwoorde productieprocessen.

Goede kantoormeubelen moet behalve duurzaam uiteraard ook ergonomisch zijn. Dit is belangrijk om klachten te voorkomen. Wij bieden een totaalassortiment op het gebied van ergonomische kantoormeubelen. Dit omvat het geven van advies aan uw werknemers op het gebied van de juiste werkhouding en gebruik van de ergonomische kantoormeubelen. U merkt dat wij veel meer doen dan ons alleen bezighouden met de verkoop van kantoormeubelen. Dankzij onze expertise zijn wij op vele gebieden breed inzetbaar. Dit betekent dat wij desgewenst voor u een partner in kantoorinrichting kunnen zijn voor de lange termijn.

Of u nu op zoek bent naar nieuwe kantoormeubelen, een bureau, vergadertafel, loungebank etc. of naar een specialist voor een totaal verfrissende kantoorinrichting, u kunt altijd bij ons terecht. Op afspraak in onze showroom, maar wij komen ook graag naar uw bedrijf in Tilburg. Voorafgaand aan iedere opdracht wordt er aandachtig geluisterd naar uw ideeën en wensen. Het is belangrijk dat wij weten welke sfeer u wilt creëren. Aan de hand van hiervan kunnen wij, indien gewenst, een 3D ontwerp maken dat aansluit bij uw gedachten betreffende een complete kantoorinrichting met de allerbeste kantoormeubelen.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen