Direct contact

Specialist in kantoormeubelen. Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant

Wij bieden een breed assortiment aan kantoormeubelen. Niet alleen hebben wij een eigen huislijn, wij verkopen ook kantoormeubelen van bekende merken, zoals Wini, Interstuhl, The Senator Group etc. Alle merken en onze eigen huislijn staan voor hoge kwaliteit en zijn functioneel met een geheel eigen design. In onze showroom in Noord-Brabant kunt u op afspraak vele mooie opstellingen bekijken. Verder op onze website kunt u alvast een voorproefje nemen. Heeft u speciale wensen, laat het ons weten. Als specialist in kantoormeubelen kunnen wij u zeker helpen.

Bel: 0736219022Contactformulier

Specialist in kantoormeubelen in Noord-Brabant

Kantoormeubelen zijn er in allerlei soorten en maten. Wij verkopen losse kantoormeubelen, zoals een bureaustoel, vergadertafel, loungebanken en nog veel meer. Ook kunnen wij voor u een complete kantoorinrichting verzorgen inclusief verlichting en accessoires. Dit maakt ons tot een totaalinrichter van kantoren en kantoorruimtes. Wat uw specifieke wensen ook zijn en in welke aantallen u ook denkt, wij staan als specialist in kantoormeubelen in Noord-Brabant garant voor een efficiënte oplossing.

Een efficiënte kantoorinrichting werkt prettig en straalt vertrouwen uit naar de bezoeker. Het opbouwen van vertrouwen bestaat uiteraard uit verschillende factoren, maar de ontvangst van gasten of klanten in een ordelijk en mooi kantoor is een goede basis om zaken te doen.

Ergonomische kantoormeubelen

Voor uw medewerkers zijn comfortabele en ergonomische kantoormeubelen een ‘must’. Ze zullen met plezier hun taken vervullen en de kans op ziekteverzuim zal een stuk minder worden. Een slechte werkplek leidt vaak tot fysieke klachten, zoals nek-, rug-, en schouderpijn. Met bijvoorbeeld de ergonomische kantoormeubelen van Wini of een bureaustoel uit onze huislijn kan deze pijn volledig verdwijnen.

Op kantoor brengen de meeste mensen een groot deel van de dag zittend door achter hun computer. Tel daar nog eens de tijd bij op die men zittend doorbrengt in de auto en thuis, vaak opnieuw achter de computer. Niemand zal er vreemd van opkijken dat hierdoor rugklachten, schouder- en nekklachten, pijn in de armen en hoofdpijn op de loer liggen. Naast bewustwording en een aanpassing van kantoormeubelen kan erger worden voorkomen.

Bureaustoel met lendensteun uit onze eigen huislijn

Bewustwording van een verkeerde zithouding is al een stap in de goede richting. Niet alleen is daarbij de aanschaf van ergonomische kantoormeubelen belangrijk, maar zorg ook voor voldoende afwisseling. Werkt u urenlang achter de computer zonder pauzes te houden? Pak dit soort problemen aan. Afwisseling van taken op het werk kan verlichting bieden, maar u kunt bijvoorbeeld ook hulpmiddelen aanschaffen als u lang op dezelfde plek zit, zoals een bureaustoel met lendensteun zoals bijvoorbeeld de airspace 3632. Ergonomische kantoormeubelen zijn ook te koop uit onze eigen huislijn.

Een bureaustoel met lendensteun voorkomt lage rugpijn. Deze instelbare lendensteun wordt onderaan de rugleuning geplaatst en zorgt voor een extra bolling onderaan de rugleuning zodat de onderrug goed wordt ondersteund. U kunt de lendensteun naar wens instellen zodat de druk meer of minder wordt op de onderrug.

Als specialist in, onder andere, Wini kantoormeubelen kunnen wij u op vele gebieden adviseren. Bent u van plan nieuwe kantoormeubelen aan te schaffen of wilt u een compleet nieuwe kantoorinrichting voor uw bedrijf in Noord-Brabant? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs. Met een goed advies kunt u het juiste besluit nemen.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen