Direct contact

Treinbanken kopen? U gaat bij ons zeker slagen

Als u besluit om treinbanken te kopen voor uw kantoor, gaat u niet over een nacht ijs. Het is een investering en dan wilt u graag het beste kopen. Wij hebben standaardmodellen te koop, maar kunnen voor u ook een ontwerp maken op basis van uw wensen. De stof kunt u laten bedrukken met uw logo of met een bepaald thema. Hierbij verliezen wij zowel design als ergonomie niet uit het oog. Treinbanken kopen? Neem contact met ons op, want wij bieden u vele mogelijkheden. Vul het contactformulier in of bel ons. Wij staan u graag te woord.

Bel: 0736219022Contactformulier

Treinbanken kopen voor uw bedrijfskantine

Treinbanken hebben een ongekende charme en zijn daarom erg populair. U kunt treinbanken kopen om te laten plaatsen op kantoor, bij de receptie, bedrijfskantine of in de ontvangsthal. Het zijn representatieve ruimtes waar treinbanken goed tot hun recht komen. Ze zijn niet alleen populair op kantoren, ook horecagelegenheden en restaurantomgevingen bieden hun gasten graag zo’n mooie zitplek.

De geschakelde opstellingen die mogelijk zijn met treinbanken geven de ruimte een rustig aanzien, omdat er niet geschoven kan worden met de banken. De banken worden voornamelijk gestoffeerd met makkelijk af te nemen stoffen. Wanneer er gemorst wordt, kan de bank gemakkelijk schoongemaakt worden zonder dat de vlekken in de stof trekken. Ideaal voor horecagelegenheden en bedrijfskantines.

Treinbanken te koop van Davant en DeBerenn

U kunt bij ons treinbanken kopen van verschillende topmerken, zoals Davant en DeBerenn. Beide merken bieden u de mogelijkheid om een treinbank helemaal naar wens samen te stellen. Met eenvoudige elementen worden zitvormen op maat gecreëerd. Bij Davant zijn zelfs verschillende stoffen toepasbaar op 1 treinbank. Kijkt u maar eens naar de voorbeelden, verder op onze site.

Via ons kunt u treinbanken kopen van DeBerenn die ook als loungebanken kunnen worden gebruikt, zoals de Aura. Ze kunnen oneindig gekoppeld en gecombineerd worden. Zo zijn er hoek elementen beschikbaar en zijn deze banken verkrijgbaar in 2 hoogtes. Een creatie met een fris uiterlijk die goed harmonieert met de architectuur in moderne gebouwen.

De moderne architectuur kent vele stijlen. Een fraai stukje architectuur in Den Bosch komt u tegen als u het stadskantoor binnenloopt of bijvoorbeeld in het Paleiskwartier achter het Centraal Station. De aankleding van zulke prachtige gebouwen is natuurlijk niet te vergelijken met die van een klein kantoor, maar toch kunt u met mooi meubilair een eigen touch geven aan de uitstraling van uw bedrijf. Maatwerk treinbanken is daar een voorbeeld van.

Maatwerk treinbanken

Maatwerk bestaat bij ons uit een intensieve samenwerking met u, onze klant. Op basis van uw wensen maken wij 1 of meerdere ontwerpen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat een treinbank naadloos aansluit op uw stijl. Vervolgens nemen wij u alle zorg uit handen en verzorgen wij het hele traject van uw eigen treinbanken. Treinbanken kopen? Het is een uitermate geschikt visitekaartje voor uw bedrijf. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Voor prijzen kunt u direct een offerte aanvragen.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen