Direct contact

Op zoek naar een stilte werkplek? Wij bieden verschillende opties

Een stilte werkplek is onmisbaar in een open kantoorruimte of kantoortuin. Een plek waar u zich kunt concentreren zonder last te hebben van geluid. Geluidsoverlast in een open ruimte kan leiden tot irritatie waardoor u zich moeilijk op uw taak kunt focussen. Wij kunnen voor u een comfortabele stilte werkplek creëren, zodat u in alle rust uw werk kan verrichten. Werkt u samen met een andere collega aan een bepaald project? Een stilte duo werkplek behoort ook tot de mogelijkheden. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op, want wij geven u graag inzicht in de verschillende opties.

Bel: 0736219022Contactformulier

Stilte werkplek voor een betere concentratie

Een stilte werkplek zorgt ervoor dat u zich beter kunt concentreren, maar het biedt ook een stuk privacy. Rust en privacy is een zeldzaam goed geworden, zeker op drukke kantoren. Zou u het niet prettig vinden om zo nu en dan het lawaai en de afleiding van een druk kantoor te ontvluchten? Een stilte werkplek biedt uitkomst.

Gebrek aan privacy is funest voor iedereen, zeker voor introverte mensen. Ze kunnen zich maar moeilijk concentreren in de open ruimte. Improductiviteit ligt op de loer en dat kan worden voorkomen door een stilte werkplek te creëren. Omdat de privacy-behoefte per individu verschilt en bovendien gedurende een werkdag kan verschillen, zouden de werkplekken moeten aansluiten bij de behoeftes van iedereen.

Duo werkplek met scheidingsscherm

Om aan alle wensen te voldoen, kunnen wij samen met u eens bekijken wat de mogelijkheden zijn op uw kantoor. Is een stilte werkplek voor 1 persoon een optie of wellicht een stilte duo werkplek voor als er samengewerkt moet worden. Vele duo werkplekken hebben een scheidingsscherm tussen de twee bureaubladen voor extra privacy. Ook wordt er vaak gekozen voor een ladeblok bij zulke werkplekken omdat deze ook gedeeld kan worden. Of voor beide een persoonlijke opberglade. Wij hebben al deze meubelen onder 1 dak, zodat wij zelfs een compleet kantoorinterieur kunnen leveren.

Voor alle soorten kantoorinrichtingen kunt u bij ons terecht. Van stilte werkplekken tot formele en informele vergaderruimtes. Voor alle plekken binnen uw kantoor bedenken wij slimme en efficiënte oplossingen. Daarnaast bieden wij u de keuze uit het beste kantoormeubilair. Hierbij verliezen wij zowel design als ergonomie niet uit het oog. Wij bieden een compleet pakket met de echte focus op klanttevredenheid.

Een tevreden klant is voor ons zeer belangrijk, wij streven altijd naar een samenwerking voor de lange termijn. U kunt dan ook rekenen op een goede nazorg en service. Graag helpen wij u door onze expertise in te zetten binnen uw organisatie, zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan eens vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten. Uiteraard kan deze afspraak plaatsvinden op uw kantoor, zodat wij direct al uw kantoorruimtes eens kunnen bekijken.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen