Direct contact

Kies voor een modern kantoor met maatwerk meubels

Maatwerk meubels maken het mogelijk om een modern kantoor precies zo in te richten, zoals u dit wenst. Het grote voordeel van kantoormeubelen op maat is dat u uw eigen materiaal kunt kiezen. Bovendien zijn alle afmetingen mogelijk en kan eventuele apparatuur of andere zaken, die uit het zicht moeten verdwijnen, op de juiste manier worden weggewerkt. Samen met u maken wij een ontwerp op basis van uw wensen. Gaat u akkoord, dan gaan wij met veel enthousiasme aan de slag om met prachtige meubels uw kantoor modern te maken. U hoeft alleen maar even een afspraak te maken, want wij komen graag op locatie. Makkelijker kan het bijna niet.

Bel: 0736219022Contactformulier

Modern kantoor met maatwerk meubels

In een modern kantoor voelt u zich met maatwerk meubels meer dan ooit op uw plek. Wij gebruiken de nieuwste technieken en de allerbeste materialen om te komen tot een uniek concept. Wat voor een andere specialist in kantoormeubelen onmogelijk lijkt, zien wij als een uitdaging.

Wij vervaardigen moderne meubels voor uw kantoorruimte op maat waarbij wij de functionaliteit niet uit het oog verliezen. In combinatie met onze persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit ontstaat er een bijzondere werkwijze. Wij denken met u mee over de meubels die voor u gemaakt worden. De stijl, de vorm, de kleur en het materiaal moeten bij elkaar passen. Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar en zetten zich met hart en ziel in om de kantoorinrichting te vinden die bij uw bedrijf past.

Akoestische meubels voor een modern kantoor

In een modern kantoor staat het werkcomfort van de werknemers centraal. Een goed gevoel op de werkplek leidt tot verrassende bedrijfsresultaten, omdat mensen zich beter kunnen concentreren en in alle rust kunnen werken. Dit doel kunt u bereiken met onder meer de aanschaf van akoestisch kantoormeubilair.

Met akoestisch kantoormeubilair kunt u de akoestiek in een ruimte verbeteren. Het voordeel van het gebruik van deze maatwerk meubels is dat u tegelijkertijd een meerwaarde kunt geven aan de ruimte. Het belangrijkste punt is echter dat dit moderne meubilair de nagalmtijd vermindert. Nagalmtijd is de tijd dat een geluidsverschijnsel in een ruimte nog hoorbaar is, als de geluidsbron reeds is gestopt.

Maatwerk meubels met geluidsabsorberende materialen

Op een kantoor wilt u elkaar goed kunnen verstaan op een korte afstand. En wilt u geen last hebben van omgevingsgeluiden van bijvoorbeeld collega’s of apparatuur. Maatwerk meubels met geluidsabsorberende materialen zorgen voor een goede akoestiek op kantoor. Wij kunnen u dit leveren aan de hand van uw wensen en beschikbare budget.

Samen met u bespreken wij het maatwerk, rekening houdend met uw wensen voor materiaal en gebruiksdoel, en maken wij een 2d en 3d tekening. Na goedkeuring gaan wij voor u aan de slag waarbij wij tussentijds contact met u houden om eventuele wijzigingen aan te brengen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of op welke manier wij uw kantoorruimte kunnen omtoveren tot een modern kantoor met maatwerk meubels? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen