Direct contact

Inspirerende werkomgeving in plaats van deprimerend

Terug naar overzicht

Inspirerende werkomgeving in plaats van deprimerend

Verveling op het werk kan vaak een vervolg zijn als de omgeving of werkplek niet-inspirerend is. Het kantoor met mooie kantoormeubelen moet een stimulerende en inspirerende werkomgeving zijn die creativiteit en enthousiasme aanmoedigt.

Tips voor een visueel aantrekkelijke werkplek:

 

Look and Feel Kantoormeubelen – Inspirerende werkomgeving

U als werkgever wil graag dat uw mensen tevreden naar uw kantoor komen en tevreden zijn over de kantoorinrichting. Het is dan ook belangrijk dat uw werknemers inspraak hebben in de ‘look and feel’ van de kantoorruimte en kantoorinrichting waarin ze moeten werken, zo voelt uw werknemer zich gewaardeerd en betrokken bij de organisatie. Dit is een belangrijke factor voor de bestrijding van verveling en het stimuleert de trots op hun werkomgeving en werkplek.

Tips voor persoonlijke factoren:

 

Weg met saai!

Jonge mensen zijn gewoonlijk niet verveeld, dus je kunt best ‘playtime’ aanmoedigen in het kantoor en heb fun met het kantoormeubelen.

 

Laat de grenzen vervagen…

Creëer verschillende zones die lijken op populaire plekken, plaatsen waar mensen zich prettig voelen, hierdoor vervagen de grenzen tussen werk en privé.  Bekijk eens waar mensen hun vrije tijd graag doorbrengen, breng die elementen ook aan in de kantoorinrichting van de inspirerende werkomgeving.

 

Bekijk hier ons assortiment:

Loungemeubelen

Hoogte verstelbare bureaus

Accessoires en Plantenbakken

 

kantinestoelen

haworth

 

TOOtheLOUNGE-Configurations