Direct contact

Nieuwe kantoormeubels kopen? Ons bedrijf uit Noord-Brabant biedt u het beste kantoormeubilair

Kantoormeubels kunt u natuurlijk overal kopen in Noord-Brabant, maar wat ons uniek maakt is onze persoonlijke aandacht voor u als klant. Niet alleen ons kantoormeubilair maakt het verschil, maar ook onze mensen. Met veel aandacht wordt er door ons naar uw wensen en idee├źn geluisterd en hierdoor kunnen wij u het beste bieden uit ons brede assortiment aan kantoormeubels. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of surf verder naar onze website.

Bel: 0736219022Contactformulier

Kantoormeubels kopen in Noord-Brabant

Kantoormeubels hebben wij in vele soorten en maten. Daardoor zijn wij in staat om vrijwel elke wens te realiseren. Bent u van plan om modern kantoormeubilair te kopen voor uw bedrijf in Noord-Brabant of valt u meer voor een klassieke stijl? Zowel moderne als klassieke kantoormeubels kunnen uw medewerkers nieuwe inspiratie geven.

Wij hebben kantoormeubels in neutrale kleuren, maar ook kantoormeubilair in mooie, verfrissende kleuren. Een combinatie van mooie en fris gekleurde kantoormeubels kunnen leiden tot een inspirerende werkomgeving waar uw medewerkers iedere dag met plezier aan de slag gaan. Kleur doet wat met uw humeur. Geel activeert bijvoorbeeld het geheugen, groen kan helpen om de zenuwen onder controle te houden en blauw maakt mensen productiever.

Tegenwoordig wordt er veel gekozen voor oranje kantoormeubilair gecombineerd met wit. Deze combinatie wordt gezien als een fris begin met warmte en energie. Zowel neutrale kleuren als mooie, warme combinaties vindt u terug in ons assortiment aan kantoormeubels. Kijkt u maar eens.

Goed kantoormeubilair kopen

Er zijn vele manieren om medewerkers inspiratie en energie te geven. Zorg dat uw medewerkers over de middelen beschikken om prettig te kunnen werken. Of dat nou een comfortabele bureaustoel is of de mogelijkheid om thuis te werken met de juiste kantoormeubels. Als uw medewerkers met goed kantoormeubilair productiever worden, is het de investering meer dan waard.

Kantoormeubels worden intensief gebruikt en daarom zijn de eisen hoog. Ons kantoormeubilair voldoet aan de hoogste eisen, zodat u altijd een goed product koopt. Het materiaal is van hoge kwaliteit en ook op ergonomisch gebied voldoen ze aan vele eisen. Belangrijk, want bijvoorbeeld bij de aanschaf van kantoormeubilair voor een nieuwe werkplek is een juiste zithouding de basis voor gezond kantoorwerk. We nemen daarbij de bureaustoel als uitgangspunt voor de inrichting van een werkplek. Zowel de zithoogte als armhoogte is daarbij belangrijk. Uw armen wegen namelijk 10% van uw lichaamsgewicht. Om goed te kunnen uitrusten, moeten ook de armen worden ondersteund net als de rest van uw lichaam.

Kantoormeubels voor een ergonomische werkplek

Sommigen vergeten nog weleens de zitdiepte van een bureaustoel in te stellen. Vuistregel is dat er een gebalde vuist moet passen tussen de voorzijde van de zitting en de binnenkant van de knie, zonder dat daarbij ruimte overblijft waardoor bloedvaten en zenuwen niet worden bekneld. Wanneer wij bij u kantoormeubels komen leveren, kunt u rekenen op nog veel meer tips en adviezen voor een ergonomische werkplek. Pas als u tevreden bent, zijn wij dit ook.

Al tientallen jaren leveren wij kantoormeubels in Noord-Brabant en omstreken, gemaakt van de beste materialen en wij werken met de mooiste merken. Onze samenwerking begint met een passend advies op maat en leidt tot een inspirerende werkomgeving met stijl. Neemt u maar eens contact met ons op.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen