Direct contact

Kantoormeubelen kopen in onze webshop? Wij bieden u ook persoonlijk advies

Kantoormeubelen kopen in een webshop heeft voor- en nadelen. Het belangrijkste voordeel dat een webshop biedt, is gemak. Maar wij kunnen het ons goed voorstellen dat u kantoormeubelen eerst eens wilt bekijken en voelen voordat u deze koopt. In sommige gevallen wordt ook persoonlijk advies zeer gewaardeerd om tot het beste besluit te komen. Wij bieden u het beste uit twee werelden. U kunt zowel kantoormeubelen online kopen als in onze showroom bekijken en bestellen. Gaat naar het laatste uw voorkeur uit? Maak dan eens een afspraak. Onze adviseurs geven u graag een rondleiding.

Bel: 0736219022Contactformulier

Webshop in kantoormeubelen

Onze webshop www.officeshopwks.nl zien wij als een verlengstuk van onze diensten die wij aanbieden op het gebied van kantoormeubelen. Uitstekend geschikt om een enkel kantoormeubel te kopen, maar als u een complete werkplek of kantoorinrichting wilt aanschaffen, dan is persoonlijke begeleiding vaak gewenst. Op onze website onder het menu ‘referenties’ treft u de input aan van enkele opdrachtgevers die u zijn voorgegaan. Zoals u kunt zien, kunnen wij zowel een exclusieve kantoorinrichting als comfortabele stilte werkplekken verzorgen. Als u de foto’s bekijkt zal u opvallen dat wij zowel klassieke als modern kantoormeubelen leveren.

Net als bij onze opdrachtgevers, maken onze mensen het verschil. Het verschil tussen een succesvolle kantoorinrichting of een die minder in de smaak valt bij medewerkers, bezoekers of klanten. De kantoormeubelen die u ziet op onze website zijn niet besteld via onze webshop, maar wij hebben eerst een 3D ontwerp gemaakt alvorens de meubels werden gekocht. Een 3D ontwerp zorgt dat het totaalplaatje helemaal klopt naar de wensen van een opdrachtgever.

Nieuwe kantoormeubelen kopen of een goed ontwerp?

De wensen van onze opdrachtgevers zijn zeer uiteenlopend. Soms is er een akoestische kantooroplossing gewenst in verband met geluidsoverlast op kantoor, maar het kan ook zijn dat de huidige kantoormeubelen hun beste tijd hebben gehad en nieuwe kantoormeubelen kopen nodig is. Heeft u tussen onze referenties een kantoorinrichting gezien die bij u past of wilt u een geheel eigentijdse inrichting? Een inrichting die past bij uw stijl? Wij gaan graag met u in gesprek om ook voor u een prachtig ontwerp te maken.

In het ontwerp kunnen wij kantoormeubelen van onze eigen huislijn verwerken, maar wilt u een bepaald merk dan is dit geen probleem. Wij leveren vele bekende merken die u onder het menu ‘onze merken’ vindt. Op deze wijze kunt u niet in onze webshop, maar op onze website alvast eens kennismaken met ons ruime assortiment.

Zoals gezegd, leveren wij kantoormeubelen in vele soorten en maten, ook van bekende merken. Merken zoals Interstuhl, Davant, Lande, De Vorm etc. De Vorm is een van de bekendste Nederlandse merken dat kantoormeubelen fabriceert met verrassende elementen en verborgen functionaliteiten. Meubels die een toegevoegde waarde geven aan het hele kantoorinterieur en een verhaal vertellen. Van elk meubelstuk vertellen wij u graag over de achterliggende gedachte. Toch liever een ander merk en niet bestellen via onze webshop? Maak een afspraak en kom naar onze showroom. Indien gewenst, komen wij bij u op kantoor voor een eerste kennismaking en persoonlijk advies.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen