Direct contact

Uw adviseur in kantoorinrichting voor de omgeving Zaltbommel

Bedrijven besteden steeds meer aandacht aan hun kantoorinrichting, omdat het belang van een efficiënt en ergonomisch interieur meer en meer wordt erkend. Zonder twijfel is het kantoor de belangrijkste werkruimte waar ergonomische factoren met betrekking tot de lichaamsbelasting een grote rol spelen. Een betere werkhouding en een comfortabele werkplek beginnen met een ergonomische kantoorinrichting. Wij adviseren bedrijven op dit gebied in onder meer Zaltbommel en omstreken. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bel: 0736219022Contactformulier

Vroeger werd er niet veel aandacht besteed aan een kantoorinrichting. Waarschijnlijk komt dit omdat er minder sprake was van veel zittend werk. De intrede van de computer heeft dit echter veranderd, want tegenwoordig brengen wij met z’n allen de meeste tijd zittend door op kantoor. Dat te lang en veel zitten niet goed voor u is, is op zich geen nieuws. Diverse onderzoeken en studies bewijzen dat.

Ergonomische kantoorinrichting voor bedrijven in Zaltbommel

Langdurig zitten verdubbelt de kans op hart- en vaatziekten en diabetes. Bovendien is veel zitten in een houding de veroorzaker van veel rug-, nek- en schouderklachten. Om dit ongezonde patroon te doorbreken, besteden steeds meer bedrijven veel aandacht aan een ergonomische kantoorinrichting. Als ervaren kantoorinrichter worden wij dan ook steeds vaker ingeschakeld vanwege onze expertise op dit gebied door werkgevers in Zaltbommel en omgeving.

Bent u gevestigd in Zaltbommel en staat u op het punt om nieuwe kantoormeubelen te kopen? Overweeg dan de vele mogelijkheden die wij u bieden op ergonomisch gebied. Wij bewijzen u graag dat ons kantoormeubilair de werkvreugde kan verhogen en de productiviteit bevordert. Naast functionaliteit en esthetiek is namelijk ergonomie hét sleutelwoord als we denken aan een ideale relatie tussen werkplek en arbeidsproductiviteit.

Gespecialiseerd in ‘gezonde’ kantoorinrichtingen

Wij zijn gespecialiseerd in het mooi en functioneel inrichten van kantoren, van ontwerp tot het realiseren van een mooie kantoorinrichting. Welke wensen heeft u? Een aantal bedrijven willen graag het huiskamergevoel creëren. Niet zo gek, want de meeste mensen zijn waarschijnlijk meer op kantoor dan thuis. Wij kunnen dit aspect meenemen in een 3D ontwerp met als basis een ‘sfeervolle en gezonde’ kantoorinrichting.

Een gezond kantoor heeft ergonomisch kantoormeubilair, want dit voorkomt klachten bij werknemers. Uiteindelijk zal dit leiden tot minder ziekteverzuim en dat is natuurlijk goed voor het bedrijf. Ziekteverzuim kost een werkgever handenvol geld. Verzuim kost ongeveer twee keer zoveel als het salaris van de werknemer. Die kosten zijn opgebouwd uit loondoorbetaling, verlies van productie, administratieve kosten, kosten van de arbodienst en begeleiding. Een eenvoudige rekensom zal uitwijzen dat het investeren in een ergonomische kantoorinrichting meer dan de moeite waard is.

Wilt u op basis van bovenstaande meer informatie of een ontwerp laten maken? Wij maken dan graag een afspraak met u op uw kantoor in Zaltbommel, zodat wij de huidige situatie meteen kunnen bekijken. Op basis van uw wensen en budget presenteren wij een 3D ontwerp, zodat u een idee krijgt van wat de mogelijkheden zijn. Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen