Direct contact

Voor bedrijven in Eindhoven verzorgen wij graag de kantoorinrichting

Bedrijven die in Eindhoven zijn gevestigd, kunnen voor een nieuwe kantoorinrichting uitstekend bij ons terecht. Een kantoor efficiënt inrichten is nog niet makkelijk en vraagt dikwijls om deskundigheid. Onze kennis beperkt zich niet alleen tot het strategisch indelen van een kantoor, want wij kunnen u ook advies geven over de kwaliteit van kantoormeubilair. Er zijn vele aspecten die om aandacht vragen om te komen tot een mooie, maar ook praktische en gezonde kantoorinrichting. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct contact met ons opnemen.

Bel: 0736219022Contactformulier

Kantoorinrichting voor bedrijven in Eindhoven

Hoewel wij niet zijn gevestigd in Eindhoven, bedienen wij wel dit gebied. Dit doen wij met veel passie en plezier, want ook hier weet men een mooie kantoorinrichting te waarderen. Onze werkwijze is persoonlijk. Wat ons betreft is een afspraak het startpunt. Tijdens een gesprek kunt u uw wensen aan ons kenbaar maken wat betreft indeling, sfeer, stijl en meubilair. Vervolgens leggen wij uit hoe wij een kantoor intekenen, bedenken en ontwerpen. Voordat we gaan intekenen is het van belang dat er meubilair gekozen wordt. Welke bureaus, bureaustoelen, kasten en loungemeubelen gaan er gebruikt worden? Hierbij houden we rekening met vormgeving, arbo technische eisen en uw budget. Daarna creëren wij met een speciaal programma een 3D ontwerp.

Het 3D ontwerp kunnen wij op uw kantoor in Eindhoven presenteren of in onze showroom in Den Bosch. Een offerte voorstel is gebaseerd op het ontwerp wat ook besproken en toegelicht wordt. Wanneer er overeenstemming is bereikt, wordt het meubilair bij de fabrikanten besteld. Zodra dit binnen is, spreken wij een datum met u af voor levering. Onze monteurs werken volgens de tekeningen die vooraf besproken zijn, zodat u precies de kantoorinrichting krijgt die uw wenst.

Kantoor inrichten met meubilair van topmerken

Het kantoormeubilair dat wordt geleverd is van hoogwaardige kwaliteit. Dit komt omdat wij alleen met topmerken werken. Denk aan Lande, Haworth, Dauphin etc. Elk merk heeft zijn eigen eigenschappen en ook voor elk budget zit er iets bij. In onze showroom hebben we veel van deze merken staan en zijn er opstellingen die u wellicht inspiratie geven op welke wijze u uw kantoor wilt inrichten. Er zijn vele stijlen mogelijk. Gelukkig hoeft u niet voor 1 stijl te kiezen, want er zijn vele combinaties mogelijk. Het is wel verstandig om hier een leidraad in te kiezen zodat het niet onoverzichtelijk wordt. Een kantoorinrichting gaat niet alleen om het uiterlijk, maar ook om het creëren van een goede ergonomische werksfeer.

U zult merken tijdens een bezoek dat wij naast een breed assortiment aan kantoormeubilair ook verschillende kantoorinrichtingsoplossingen bieden. Deze combinatie maakt dat wij een goede partner zijn voor bedrijven in Eindhoven die opnieuw een kantoor willen laten inrichten. Wilt u meer weten hoe wij uw bedrijf van een mooie kantoorinrichting kunnen voorzien? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak. Wij geven u graag vrijblijvend advies. Ook op locatie.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen