Direct contact

Wij zijn dé kantoorinrichter van Noord-Brabant. Van ontwerp tot realisatie

Bent u op zoek naar een kantoorinrichter in Noord-Brabant die voor u een geheel nieuw en verfrissend kantoorinterieur kan realiseren? U bent dan bij ons aan het juiste adres, van ontwerp tot realisatie. Een totaal nieuwe kantoorinrichting begint met een verrassend goed ontwerp, precies zoals u dit wenst. In een ontwerp houden wij rekening met onder meer gewenste privacy, de routing, het geluid, het klimaat op kantoor en u bepaalt zelf het kantoormeubilair. Als kantoorinrichter maken wij graag het verschil, ook voor uw bedrijf. Interessant? Maak vandaag nog een afspraak.

Bel: 0736219022Contactformulier

Kantoorinrichter in Noord-Brabant

Voor een totaal nieuwe kantoorinrichting begint ons werk als kantoorinrichter vaak met het maken van een ontwerp. Een goed kantoorontwerp bevat meerdere elementen om de ruimte zo optimaal te benutten. Denk aan verlichting, scheidingswanden, ergonomische werkplekken etc. Naast het ontwikkelen van plannen voor uw kantoorinrichting, leveren wij ook kantoormeubelen. Samen met u zoeken we naar het kantoormeubilair dat bij uw interieur of inrichtingsconcept past of uw bedrijf nu in Noord-Brabant is gevestigd of elders in het land.

Al uw wensen en ideeën worden verwerkt in een 3D ontwerp, want hoe kan er beter een besluit genomen worden over een update van het kantoor dan er vooraf een interieurontwerp voor te laten maken door een professionele kantoorinrichter in de vorm van 3D-visuals? Het 3D ontwerp presenteren wij bij u op kantoor of in onze showroom in Noord-Brabant, zodat alle verantwoordelijken kunnen meekijken. De 3D beelden tonen een ruimtelijk en duidelijk visueel beeld van het ontwerp.

3D kantoorontwerp presenteren

3D staat voor driedimensionaal, dat betekent dat u uw kantoor in 3 dimensies ziet, namelijk lengte, breedte en diepte. Voor onze ogen is dat heel normaal, want de wereld om ons heen is driedimensionaal. Met een 3D kantoorontwerp kunnen wij als kantoorinrichter uit Noord-Brabant u goed laten zien hoe het eindresultaat wordt. Voordeel hiervan is dat er makkelijk en op tijd nog veranderingen kunnen plaatsvinden.

3D is een van die nieuwe technologieën die een grote invloed heeft op het kantoorontwerp en productieproces waarvan de mogelijkheden niet te onderschatten zijn. Onze specialisten maken een ontwerp met pCon OFML van EasternGraphics. Een uiteindelijk DWG bestand is het startpunt om de kantoorruimte 1 op 1 over te nemen om alle maten exact gelijk te krijgen.

Wij hebben als kantoorinrichter een passie voor het creëren van inspirerende kantooromgevingen. Of het nu gaat om het inrichten van werkplekken, receptie of vergaderruimtes of de complete kantoorinrichting; wij denken graag met u mee. Met inspireren bedoelen wij ideeën met u delen, zonder dat wij er druk op uit oefenen. Dit is onze manier om mensen te prikkelen op een positieve manier. We geven vrijblijvend advies en helpen graag met het creëren van een functionele en inspirerende kantoorinrichting. Spreekt deze werkwijze u aan? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Als dé kantoorinrichter in de provincie Noord-Brabant bezoeken wij u ook graag op locatie.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen