Direct contact

Nieuwe inrichting voor uw bedrijfskantine nodig? Wij zijn graag uw partner

De inrichting van uw bedrijfskantine bepaalt of het meer dan alleen een ruimte is waar wordt gegeten. Door een gezellige en moderne inrichting, kan het dé ontmoetingsplek worden voor vergaderingen, meetings en gesprekken. Naast mooi en praktisch kantinemeubilair bepalen kleuren van wanden en/of wanddecoraties mede de sfeer. Wij kunnen instaan voor de volledige inrichting van uw bedrijfskantine. Dit doen wij door een 3D-plan op te stellen aan de hand van uw wensen. Na de gewenste aanpassingen en verfijningen zorgen wij voor de realisatie van de nieuwe inrichting van uw bedrijfskantine. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten.

Bel: 0736219022Contactformulier

Inrichting bedrijfskantine met goed kantinemeubilair

Het spreekt voor zich dat u voor de inrichting van uw bedrijfskantine goed kantinemeubilair nodig heeft. Een nieuwe inrichting kan bestaan uit allerlei combinaties van meubelen. Lange en brede tafels met praktische stoelen of een inrichting met loungebanken voor extra ontspanning of om de onderlinge communicatie te stimuleren. Er zijn vele opstellingen mogelijk, afhankelijk van de ruimte en natuurlijk uw wensen.

Nog te vaak is de bedrijfskantine een vergeten ruimte. Jammer, want een mooie inrichting kan namelijk de stemming en het welzijn van uw medewerkers bevorderen. Niet meer snel eten achter het bureau, maar even de tijd nemen om in een comfortabele ruimte te eten en rustig met collega’s te praten over dagelijkse dingen.

Effectieve bedrijfskantine inrichting

Op tijd een break nemen van het werk, zorgt weer voor nieuwe energie. Grote ronde tafels nodigen uit om gezellig aan te schuiven en met collega’s in gesprek te gaan tijdens de lunch. Liever een rechthoekige tafel? Zorg er dan in ieder geval voor dat deze groot genoeg is om met veel personen aan te kunnen zitten. Een effectieve inrichting van uw bedrijfskantine zorgt ervoor dat u uw doel bereikt. U kunt dit doen uit het oogpunt van welzijn, de productiviteit te verhogen of om een combinatie van beiden.

De bedrijfskantine inrichting kan medebepalend zijn hoe succesvol uw bedrijf is. Als u bevlogen en gezonde medewerkers heeft, zal dit altijd ten gunste komen van uw bedrijf. Weliswaar is een bedrijfskantine een faciliteit, maar een niet geheel onbelangrijke. Een plek waar iedereen weer nieuwe energie op kan doen.

Specialist in kantinemeubilair

Een bedrijfskantine wordt in de praktijk ook dikwijls gebruikt voor vergaderingen en allerlei meetings. Een presentatie, functioneringsgesprek etc. Een goed ingerichte bedrijfskantine nodigt uit voor vele doeleinden. Het is dan ook zeer zeker de moeite waard om aandacht te geven aan de inrichting en het kantinemeubilair. Wij zijn specialist op dit gebied en begeleiden u hierin graag.

We hoeven u zeker niet te vertellen dat er veel keuze is in kantinemeubilair. We kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat een keuze lastig is. Dit probleem kunnen wij u uit handen door uw wensen eens op een rijtje te zetten en met een voorstel te komen. Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen