Direct contact

Een elektrisch verstelbaar bureau kan deel uitmaken van een Arbo werkplek

Een elektrisch verstelbaar bureau is praktisch en kan deel uitmaken van een Arbo werkplek. Een werkplek die hoort te voldoen aan ergonomische eisen. Dit is vooral belangrijk voor uw gezondheid, want hiermee voorkomt u klachten zoals rug-, schouder- en nekklachten. Nog mooier is als u kiest voor een elektrisch verstelbaar zit sta bureau, want doordat u een wisselende lichaamshouding kunt aannemen, wordt de kans op klachten nog minder. Wilt u eens vrijblijvend advies welk bureau het beste bij u past of wat nu eigenlijk een Arbo werkplek is? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Bel: 0736219022Contactformulier

Ergonomisch werken met een elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch verstelbaar bureau is in hoogte en laagte aan te passen, dus is het een bureau dat past bij iedere lichaamslengte. Samen met een bureaustoel is dit het belangrijkste element voor iedere kantoor- en/of werkruimte. Het zorgt ervoor dat u in goede lichamelijke conditie blijft, want een goed bureau, of u nu kiest voor een elektrisch verstelbare of een met slinger, zorgt dat u een gezonde werkhouding heeft. Met een deftig woord noemen we dit ergonomie. Het zit vervat in ons dagelijks leven, maar is vooral bekend in arbeidssituaties.

Waar in het verleden nog zoveel mogelijk medewerkers in één ruimte werden geplaatst, zonder hierbij rekening te houden met de gezondheid en het welzijn van deze medewerkers, is het tegenwoordig niet meer weg te denken dat er rekening gehouden wordt met ergonomie. Geen twee mensen zijn hetzelfde en daarom is een elektrisch verstelbaar bureau ook belangrijk. Dat geldt voor bureau én stoel, want de voordelen van een verstelbureau gaan verloren wanneer uw stoel niet goed is afgesteld. Het ultieme doel? Een zithouding die geen enkele overbelasting veroorzaakt en de hele dag lang comfortabel aanvoelt.

In hoogte verstelbaar bureau voor een flexwerkplek

Voor ieder budget is bij ons een bureau te koop. Een elektrisch verstelbaar bureau is vaak iets duurder dan een standaard model, maar de vele voordelen is de investering zeker waard. Ideaal bijvoorbeeld voor een flexwerkplek. Bij het flexwerken wordt het bureau door meerdere mensen gebruikt en kan deze makkelijk in hoogte worden ingesteld. Hierdoor hoeft nooit meer iemand een verkeerde werkhouding te hebben.

Een elektrisch verstelbaar bureau heeft een voordeel ten opzichte van een verstelbaar bureau met slinger, er is namelijk geen gereedschap nodig om deze juist in te stellen. U merkt het al, wij bieden bureaus aan in vele verschillende soorten, afmetingen, kleuren, materialen en gebruiksmogelijkheden. Wij denken op alle gebieden graag met u mee.

Bureaus zijn allang niet meer uitsluitend bepalend voor de uitstraling en sfeer van de ruimte, het heeft ook een positieve invloed op de mate van inspiratie en creativiteit. Daarbij draagt het bij aan een productieve werkomgeving. Naast het esthetische gedeelte is een elektrisch verstelbaar bureau vooral heel praktisch, ergonomisch en nuttig. Is dit interessant voor u? Laat ons uw wensen weten, wij maken graag voor u een persoonlijke prijsopgave. Of vraag om advies als u twijfelt. Wij helpen u graag verder.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen