Direct contact

Directiekamer inrichting voor een stijlvolle en representatieve uitstraling

In een directiekamer worden potentiële klanten ontvangen en vinden belangrijke gesprekken plaats. De directiekamer inrichting vraagt dan ook vaak om een iets andere aanpak dan de rest van het kantoor. Het moet wat extra cachet hebben zonder dat het design direct hoeft op te vallen. Wij hebben verschillende soorten meubilair om van uw directiekamer een representatieve en prettige ruimte te maken. Voor uzelf en voor uw bezoekers. Bel ons voor meer informatie of een afspraak op locatie. Wij komen graag bij u langs.

Bel: 0736219022Contactformulier

Uw directiekamer inrichting

De inrichting van een directiekamer is voor elk bedrijf verschillend. Runt u een groot productiebedrijf? Of bent u zakelijke dienstverlener? Overheid, onderwijsinstelling, ziekenhuis of zorginstelling? Met kennis van vele branches bedenken wij graag oplossingen voor kantoorinterieurs en directiekamers die passen bij de cultuur van uw organisatie. Modern, stijlvol, klassiek of een bijzonder creatief ontwerp? U zegt het maar, want bij ons staan uw wensen voorop. De inrichting van uw directiekamer is bij ons in alle gevallen in betrouwbare handen.

Ergonomisch directiemeubilair design

Over het algemeen kunnen we stellen dat meubilair dat past bij een bedrijfscultuur een optimale mix van design, kleurstelling en functie heeft. Voor het type directiekamer waar de gehele dag iemand aanwezig is, is het belangrijk om veel aandacht te besteden aan ergonomie. Het bureau dient bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar te zijn en de bureaustoel moet voorzien zijn van diverse instelfuncties.

Unieke inrichting van uw directiekamer

In de meeste directiekamers is een grote vergadertafel aanwezig, om alle bezoekers of medewerkers een plek te bieden. Is de ruimte echter beperkt, dan kan worden overwogen om een bureau te leveren met een aangebouwd vergadergedeelte. Hoe groot of klein de directiekamer ook is, door de verscheidenheid van ons assortiment directiemeubilair in design en prijsstelling zijn wij in staat om voor elke organisatie een unieke inrichting te realiseren.

Gezamenlijke directiekamer inrichting

Een directiekamer wordt soms gedeeld in geval van een gezamenlijke directie. Er kunnen 2 of meer werkplekken zijn. Bij de inrichting en keuze van directiemeubilair is het dan verstandig om alle wensen te bespreken om op deze wijze te komen tot een uniforme inrichting. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de akoestiek in de ruimte, zodat alle directieleden, zonder last te hebben van omgevingsgeluiden, rustig hun werk kunnen doen.

Akoestisch directiemeubilair

Akoestisch directiemeubilair creëert een stille omgeving. Om akoestisch meubilair goed op prestaties te kunnen beoordelen is het belangrijk eerst te begrijpen hoe geluid en spraakverstaanbaarheid werken. Als u praat krijgt u via uw oren de terugkoppeling zodat u uw stem kunt aansturen en emoties in uw stem kunt leggen. Bij een slechte akoestiek is deze terugkoppeling slecht of niet aanwezig.

Bij een slechte akoestiek gaat u automatisch harder praten en dat kan lastig zijn voor uw andere collega’s. Bij het inrichten van een directiekamer is het dan ook altijd verstandig om ook eens vanuit akoestisch oogpunt naar de inrichting te kijken. Wij denken graag met u mee. Na ons bezoek bent u een aantal ideeën rijker en hopen wij dat u ons de gelegenheid geeft om te zorgen voor een mooie en functionele directiekamer inrichting. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak vandaag nog een afspraak op locatie.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen