Direct contact

Complete kantoorinrichting nodig? WKS helpt u graag

Voor een complete kantoorinrichting kunt u bij ons uitstekend terecht. Wij kunnen u behulpzaam zijn bij een inventarisatie en advies geven over welke sfeer en stijl het beste bij u past. Indien gewenst kunnen onze eigen interieurspecialisten een goed en functioneel 3D ontwerp voor u maken, zodat u direct al een indruk krijgt van hoe het totaalplaatje er uit kan gaan zien. Een nieuwe en frisse kantoorinrichting is meer dan alleen het kopen van nieuwe meubelen, want er komen heel wat andere aspecten bij kijken. Wij helpen u graag van ontwerp tot realisatie. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel: 0736219022Contactformulier

Complete kantoorinrichting kopen

Een complete en professionele kantoorinrichting kopen betekent niet alleen de aanschaf van mooie kantoormeubelen, want werknemers willen een aangename werkplek met uitzicht of voldoende daglicht. Des te meer daglicht, des te beter iedereen zal kunnen werken. Daarnaast wil iedereen graag werken in een opgeruimd kantoor. Archiefkasten en andere opbergkasten zijn onmisbaar in een net kantoor. Bovendien houden we van sfeer. Denk bijvoorbeeld eens aan een paar grote planten, een groene wand of verse bloemen.

Ook is de indeling van het kantoor een belangrijk aspect tijdens het inrichten. De indeling bepaalt namelijk de routing door het kantoor, hoe mensen met elkaar werken en hoe ze ten opzichte van elkaar werken. De vorm en grootte van bijvoorbeeld bureaus spelen hierin een grote rol. Het overige meubilair voor het kantoor zoals bureaustoelen, lampen etc. mogen niet vergeten worden in het proces. Ga altijd voor ergonomische bureaustoelen van duurzame kwaliteit. U vindt bij ons alles onder 1 dak om een complete kantoorinrichting te realiseren.

3D ontwerp laten maken

Uw kantoor en de receptie is het visitekaartje van het bedrijf. Daar mag dus best aandacht aan worden besteed. Een van onze adviseurs kan voor u ter plaatse bekijken wat de mogelijkheden zijn. Voorafgaand aan ieder project wordt er aandachtig geluisterd naar uw ideeën en wensen. Het is belangrijk dat wij weten welke sfeer u wilt creëren. Aan de hand van al deze ingrediënten kunnen wij voor u een 3D ontwerp maken dat aansluit bij uw gedachten betreffende een complete kantoorinrichting.

Een complete kantoorinrichting aanschaffen is een investering. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met alle aspecten om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw nieuwe kantoorinrichting. Wij, als specialist, kunnen u hierbij helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste kantoormeubelen voorzien wij u graag van goed advies. Wij kijken bijvoorbeeld naar in- en uitgangen, de lichtinval en uiteraard de verlichting boven en om de werkplekken heen en zorgen voor een goede akoestiek. Akoestisch kantoormeubilair, zoals scheidingswanden, kasten of schermen tussen werkplekken brengt rust in een vaak toch al hectisch kantoorgebeuren. Mensen telefoneren, praten met elkaar of ontvangen klanten. Heel wat geluid dat tot irritatie kan leiden of concentratieproblemen kan veroorzaken. Met al deze aspecten houden wij rekening als wij samen met u een complete, nieuwe kantoorinrichting gaan samenstellen. Wij laten u graag de mogelijkheden zien. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak met ons te maken.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen