Direct contact

Bureaustoel kopen in Waalwijk? Wij hebben voor u de beste modellen

Een bureaustoel kopen voor kantoor kan net even iets anders zijn voor thuis. Op kantoor wordt vaak de hele dag gebruikgemaakt van een bureaustoel. Thuis meestal wat minder, tenzij u vanuit huis werkt. In dat geval is het ook belangrijk extra op te letten voor welke bureaustoel u kiest. In ons assortiment treft u bureaustoelen aan van topmerken, zoals Herman Miller en Haworth waar u de hele dag comfortabel op kunt zitten. Merken die bekend zijn om hun geweldige kwaliteit. Surft u eens verder en bekijk de mogelijkheden. Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard behoort Waalwijk tot ons werkgebied.

Bel: 0736219022Contactformulier

Haworth bureaustoel kopen

Een goede bureaustoel kopen, kan best lastig zijn. Er is zoveel keuze. Herman Miller bureaustoelen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens gezond voor uw lichaam. Ze zijn verstelbaar, zodat u deze makkelijk kan aanpassen aan uw wensen. Hetzelfde geldt voor een Haworth bureaustoel. Het kopen van een bureaustoel van een van deze merken is dan ook vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur. Buiten deze topmerken hebben we ook bureaustoelen van Interstuhl in ons assortiment waaronder de modellen every 172e en de movy. Waar u ook voor kiest, wij leveren in vele plaatsen in Nederland waaronder Waalwijk.

Een bureaustoel kopen die perfect aansluit bij uw zithouding is belangrijk, want goed en comfortabel zitten voorkomt vele klachten. Lang zitten in een slechte houding kan onder meer nek- en rugklachten veroorzaken. Even belangrijk als de stoel op zich, is ook de hoogte van de tafel of het scherm. Een verstelbare tafel en scherm zijn dan nodig om u goed te laten zitten. Als specialist in kantoorinrichting vindt u al deze meubelen bij ons onder 1 dak.

Verstelbare Herman Miller bureaustoelen

We kunnen het niet al te vaak zeggen tegen onze klanten, afwisseling van gunstige lichaamshoudingen is de enige methode om klachten te voorkomen. De verstelbare bureaustoelen van zowel Haworth als Herman Miller lenen zich daar perfect voor. Speel als het ware steeds met de instellingen, ook al hebt u een stand waarin u zich het meest comfortabel voelt of waarin u de beste ondersteuning krijgt.

Al we lang blijven zitten in 1 houding, wordt de voedingstoevoer van de tussenwervelschijven belemmert. Aangezien deze wervels geen bloedvaten bevatten, voeden ze zich door middel van de drukverschillen. Ook worden onze spieren en onderste ledematen niet gestimuleerd en vertraagt de bloedsomloop, wat pijn en vermoeidheid in de benen veroorzaakt. Af en toe opstaan uit uw bureaustoel en een taak uitvoeren waarbij u kan staan of in ieder geval een tijdlang een andere houding kunt aannemen, is dan ook zeker aan te raden.

Showroom dichtbij Waalwijk

Een bureaustoel is een eeuwenoud meubelstuk, dat steeds verder is ontwikkeld om aan alle hedendaagse eisen te voldoen. De laatste jaren zijn er geen grote ontwikkelingen meer geweest, maar worden technieken verfijnd en doorontwikkeld onder meer door Herman Miller en Haworth. Wij hebben voor u de allernieuwste modellen die u uiteraard in onze showroom niet ver van Waalwijk kunt komen bekijken. Een bureaustoel kopen doet u nu eenmaal bij WKS kantoorinrichting.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen