Direct contact

Voor een bouwkeet inrichting zijn wij graag uw partner

De vraag om een bouwkeet inrichting is niet alledaags, maar komt wel steeds vaker voor. Een soort mobiel kantoor met kantine waar mensen hun pauzes kunnen doorbrengen en waar de nodige administratie kan worden gedaan. Elk bouwbedrijf heeft er wel een, soms wel een aantal als er sprake is van een grote opdracht. Bent u op zoek naar een partner voor het inrichten van een bouwkeet, zodat het een gemoedelijke ruimte wordt? Wij zijn u graag van dienst. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.

Bel: 0736219022Contactformulier

Bij de gedachte aan een bouwkeet, denken veel mensen aan een klein en verplaatsbaar gebouw voor een aantal personen. Tegenwoordig zien wij echter steeds grotere bouwketen, zeker bij grote opdrachten waar veel mensen voor nodig zijn. Ze worden gedeeltelijk omgebouwd tot kantoorunits waar behalve scheidingswanden ook kantoormeubilair voor nodig is. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Scheidingswanden voor een bouwkeet inrichting

Voor een efficiënte bouwkeet inrichting zijn verschillende zaken belangrijk. Allereerst een goede indeling, want er moet voldoende ruimte zijn om te kunnen bewegen. Daarna kunnen we met scheidingswanden aparte ruimtes creëren bijvoorbeeld voor een kantine en een of meerdere flexwerkplekken. Flexwerkplekken zijn over het algemeen niet zo populair, omdat veel medewerkers liever een eigen bureau hebben. In een bouwkeet is dit natuurlijk wel een uitkomst vanwege de vaak beperkte ruimte.

Voor zowel een kantine als flexwerkplek of uitvoerdersruimte in een bouwkeet hebben wij vrij veel keuze. Omdat elke bouwkeet anders is en de inrichting daarvan dan ook maatwerk is, geven wij vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Het spreekt bijna voor zich dat u kiest voor meubilair dat makkelijk schoon te houden is, want op een bouwplaats is het een komen en gaan van bouwvakkers die aan het werk zijn.

Meubilair voor de inrichting van een bouwkeet

In een bouwkeet inrichting is eenvoudig schoon te houden meubilair een must. Wij hebben verschillende opties. Een voorbeeld zijn de kantinestoelen van Swan Box die geschikt zijn voor binnen en buiten. In een moderne vormgeving zorgen deze stoelen voor een aangename zitplek. Deze stoelen zijn stapelbaar, ideaal dus als u uw kantine ook nog voor een ander doel wilt gebruiken. Leverbaar met bijpassende tafel.

Het belang van een goed ingerichte bouwkeet wordt nog weleens onderschat. Toch is het belangrijk dat u een fijne en comfortabel plek creëert voor uw medewerkers om even op adem te komen. Zwaar werk vergt nu eenmaal energie en in een prettige bouwkeet kan de batterij weer worden opgeladen. Wij helpen u hier graag bij, want voor een bouwkeet inrichting bent u van stoel tot verlichting bij ons aan het juiste adres. Wij krijgen voldoening om een opdracht vooraf te analyseren, te berekenen en te ontwerpen. Vervolgens met één offerte te komen en u, als klant, verder zo veel mogelijk te ontzorgen. Doen waar u goed in bent: wij de inrichting van de bouwkeet, u en uw team het bouwwerk.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen