Direct contact

Een belcel op kantoor om in stilte te werken

Een belcel op kantoor is tegenwoordig onmisbaar om in stilte te kunnen werken of ongestoord te kunnen bellen. Het is ideaal voor een dynamische omgeving waar de hele dag van alles gebeurt. U bezorgt niemand overlast en u kunt zonder gestoord te worden uw taken uitvoeren. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. U zit rustig te werken en ineens staan er twee collega’s naast u die een heel leuk verhaal hebben over wat ze met een klant hebben meegemaakt. Of u bent aan de telefoon en plotseling gaan de mensen om u heen ook allemaal bellen. Het kost dan erg veel moeite om u te kunnen blijven concentreren op uw eigen gesprek of ingewikkelde berekening. Een belcel op kantoor kan op verschillende manieren uitkomst bieden. Wij hebben diverse modellen te koop. Surft u maar eens verder en bekijk de mogelijkheden. Of maak direct een afspraak met een van onze specialisten.

Bel: 0736219022Contactformulier

De originele Lande Rondo Uno belcel voor op kantoor

De Lande Rondo Uno is een belcel en stilte werkplek in een. Net even wat anders dan de reguliere belcellen, want het ontwerp is modern en de zitplaats en het tafeltje in de cabine maakt werken comfortabel. Daarnaast biedt deze belcel voor op kantoor een optimaal akoestisch effect, zodat vrijwel niemand met u mee kan luisteren. In een open kantoorruimte is dit een ideale oplossing voor wie privacy wil.

Voor diegenen die in alle rust willen overleggen of vergaderen, heeft Lande Rondo een aantal andere creaties ontworpen. Dat is de Longo Duo, Quattro, Quattro en de Cinema. In deze gecreëerd stiltewerkplekken zit altijd een bank en soms een tafel. Rinkelende telefoons, pratende collega’s, lawaaierige printers, luid getyp op toetsenborden gaan in deze cabines allemaal aan u voorbij.

Kleinere belcellen te koop

Als specialist in kantoorinrichting hebben wij voor elk probleem wel een oplossing. Is er bijvoorbeeld geen ruimte op kantoor voor een belcel? Er is ook een prima tussenoplossing. Wij hebben ook kleinere belcellen te koop die aan de wand kunnen worden gemonteerd. Niet geschikt als werkplek, maar wel om te bellen. Soms zijn er zaken te bespreken die niet voor andermans oren bestemd zijn.

Een belcel is ontworpen met als doel om ons leven te veraangenamen op de werkvloer. Geluidsoverlast op de werkvloer is namelijk een van de meeste irritante omgevingsfactoren die een negatieve invloed heeft op de productiviteit. Vervelend, maar in veel gevallen is er wat aan te doen. Voor de meeste mensen die op een kantoor werken, biedt een belcel uitkomst. Een kant en klare geluidscabine die dus voor meerdere doeleinden ingezet kan worden; als belcabine of stiltewerkplek bijvoorbeeld. De Lande belcel anno nu die u geheel kunt aanpassen op het interieur van uw kantooromgeving. Heeft u interesse in een Lande belcel voor uw kantoor of een andere akoestische oplossing? Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op en wie weet kunt u binnenkort op een rustige en comfortabele plek telefoongesprekken voeren.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen