Direct contact

Specialist in bedrijfsinrichting in Den Bosch

U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor een moderne en representatieve bedrijfsinrichting. Van vergadertafel tot elektrische bureau tafel. Projectmeubelen nodig? Ook dan bent u op het juiste adres, want wij zijn specialist op vele gebieden. Wat voor bedrijf of organisatie u ook heeft, een goed doordacht en uitgevoerd interieur heeft een positief effect op bezoekers en medewerkers. Vrijblijvend advies nodig? Neem gerust eens contact met ons op. Indien gewenst doen wij u graag een voorstel.

Bel: 0736219022Contactformulier

Ergonomische bedrijfsinrichting voor uw kantoor in Den Bosch

Een goed doordachte bedrijfsinrichting heeft een aantal belangrijke voordelen. Het is sfeervol, duurzaam en ergonomisch. Een ruimte waar zowel medewerkers als bezoekers graag zijn. Dit bevordert de arbeidsproductiviteit en laat een bezoeker wellicht besluiten om klant bij u te worden. Kortom: een nieuwe, gezonde bedrijfsinrichting voor uw kantoor in Den Bosch waarover is nagedacht zal zeker zijn vruchten afwerpen.

Een ergonomische kantoorinrichting betekent vooral veilig en gezond werken voor uw medewerkers. Belangrijk, want uw medewerkers zijn de ruggengraat van uw bedrijf: als ze gezond zijn, presteren ze vanzelf beter. Maar omgekeerd geldt hetzelfde: een aangename werksfeer komt het welzijn van de werknemers ten goede.

Voordelen van een elektrisch bureau

Naast het ontwikkelen van plannen voor uw bedrijfsinrichting, leveren wij ook kantoormeubelen en zelfs kantinemeubilair. Denk aan een mooie conferentie tafel, elektrisch bureau etc. Heeft u bijvoorbeeld een kantoor met flexwerkplekken? Dan is een elektrisch bureau superhandig. Een elektrisch verstelbaar bureau kan namelijk op iedere gewenste hoogte worden afgesteld. Dit zorgt ervoor dat iedereen van het bureau gebruik kan maken en het bureau voor zichzelf op de juiste hoogte af kan stellen om een goede zithouding te creëren.

Een goede zithouding voorkomt veel klachten, zoals nek-, schouder- en rugklachten. Bij het zitten aan een bureau wordt vaak niet gedacht aan de armleggerhoogte. Wist u dat armen 10% van het lichaamsgewicht wegen? Wanneer een bureau te laag is ingesteld, gaan mensen automatisch onderuit zakken om de armen op de armleggers te laten steunen. Gevolg: een bolle rug.

Partner in kantoorinrichting voor de lange termijn

Een goede bedrijfsinrichting en de juiste kantoormeubelen gaan hand in hand. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u twijfelt, temeer omdat er zoveel keuze is op dit gebied. Zeker in een grote stad als Den Bosch. Daarom geven wij u ook graag advies op welke aspecten u kunt letten bij een nieuwe kantoorinrichting en welke kantoor- of projectmeubelen daar goed bij passen. Uiteindelijk bent u diegene die bepaalt, maar voldoende informatie leidt in de praktijk nu eenmaal tot een betere keuze. Een beslissing waardoor u nog jarenlang plezier kunt hebben van een prachtige en efficiënte bedrijfsinrichting. Of u nu op zoek bent naar een door ons opgemaakt inrichtingsconcept of enkel naar een specifiek kantoormeubel, wij staan u bij met raad en daad, zowel voor als na de verkoop. Wij zijn graag uw partner in kantoorinrichting voor de lange termijn. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak. Wij komen graag op uw kantoor in Den Bosch.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen