Direct contact

De akoestiek op uw kantoor verbeteren met akoestisch kantoormeubilair

De akoestiek op kantoor verbeteren staat bij menig bedrijf hoog op de agenda, want geluidsoverlast op de werkplek leidt tot onder meer concentratieproblemen. Een verminderde concentratie betekent dat uw personeel minder productief is. Een slechte akoestiek op kantoor kost dus geld en daarom is het goed om te investeren in producten die geluidsoverlast kunnen beperken of geheel wegnemen. Wij hebben deze producten in huis. Denk aan een scheidingsscherm tussen twee werkplekken of scheidingswanden die optimale privacy bieden en waar uw medewerkers ongestoord kunnen werken. Wilt u meer informatie? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Bel: 0736219022Contactformulier

Akoestiek verbeteren op kantoor

Op kantoor of in een kantoortuin is er al snel sprake van geluidsoverlast. Is dit bij u ook het geval? Dan is het belangrijk om de akoestiek op uw kantoor te verbeteren. Zeker als er een open kantoorruimte is zonder muren kan het zijn dat uw personeel zich slecht kan concentreren op hun werk, omdat te veel geluid vaak afleidt van de dagelijkse werkzaamheden. Daarbij hebben mensen van nature de behoefte om zich af en toe te kunnen terugtrekken.

Akoestisch kantoormeubilair, zoals scheidingswanden, kasten of schermen tussen werkplekken, brengt rust in een vaak toch al hectisch kantoorgebeuren. Mensen telefoneren, praten met elkaar of ontvangen klanten. Ongewild luistert men mee wat anderen zeggen en dat leidt nu eenmaal af.

Akoestische draaideurkast met plantenbak

Als u enerzijds de akoestiek op uw kantoor wilt verbeteren maar anderzijds een gezellige inrichting wenst, dan hebben wij voor u goed nieuws. Veel van ons kantoormeubilair is fris, modern én vermindert geluidsoverlast op de werkplek. Verder op onze site vindt u tal van kantoormeubilair zoals de draaideurkast van Haworth.

Deze Haworth draaideurkast is bijzonder, want de akoestische kast dempt het geluid en is voorzien van een plantenbak. Gemaakt van hetzelfde materiaal als de kast houdt ook deze plantenbak het geluid tegen. U kunt er zelf voor kiezen wat voor planten u in de plantenbak wilt plaatsen. Dit kunnen zowel echte als kunstplanten zijn. Wij adviseren echte planten te kopen, omdat deze zorgen voor een beter en gezonder klimaat binnen uw kantoortuin.

Slimme akoestische oplossingen om geluidsoverlast te verminderen

Ieder kantoor is anders en daarom bieden wij ook, als specialist in kantoorinrichting, maatwerk. Hoe wij te werk gaan? Op een dag en tijdstip dat het u schikt, komt een van onze adviseurs bij u op kantoor om samen met u te bekijken op welke wijze wij de akoestiek kunnen verbeteren. Afhankelijk van de ruimte, het huidige kantoormeubilair en uw wensen bieden wij u een aantal akoestische oplossingen.

De oplossingen die wij bieden kan zijn voor 1 werkplek of voor een hele kantoorruimte. Geluidsoverlast op een werkplek kan bijvoorbeeld voor een groot deel worden weggenomen door een bureaupaneel te plaatsen. Na ons bezoek bent u een aantal ideeën rijker en hopen wij dat u ons de gelegenheid geeft om ook op uw kantoor de akoestiek te verbeteren. Velen zijn u al voorgegaan tot volle tevredenheid. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak vandaag nog een afspraak voor advies op maat.


Een greep uit onze merken

Contact opnemen